Ny publikation till Media Evolution – Internet of Things

Vi har designat en ny publikation för Media Evolution. Internet of Things. En publikation om hur mediebranscherna kan dra nytta av ett nätverk av uppkopplade saker.

När världens stora telekomföretag tävlar om att överträffa varandra i det förutspådda antalet uppkopplade enheter vi kommer ha omkring oss i framtiden, Ericsson-chefen tror på 50 miljarder 2020, kan vi lugnt konstatera att det är mycket som kommer vara uppkopplat.

I den här publikationen tas det reda på vilka förutsättningar det finns för mediebranscherna att dra nytta av Internet of Things. Miranda Edner på IBM skriver om hur deras teknik kan användas av medieproducenter, David Cuartielles, en av grundarna till den öppna hårdvaruplattformen Arduino, resonerar kring hur den kan användas och Dennis Rosinder från Magisty skriver om den data som redan i dag finns tillgänglig att bygga tjänster på.

Ladda ner publikationen som pdf om du vill läsa den på din dator, telefon eller läsplatta.