Ny webbplats till revisionsbyrån Andersson & Co

Vi har skapat en ny webbplats till revisionsbyrån Andersson & Co som består av 20 medarbetare fördelat på tre kontor i Karlshamn, Olofström och Kristianstad.

Innan webbplatsen producerades genomfördes en förstudie med workshops och intervjuer med ledning, personal och kunder. Vi gjorde även research om marknaden och konkurrenter för att skapa en tydlig bild av vilka Andersson & Co är, vad de vill uppnå och vilken positionering vi ska jobba mot.

Goa puckar på den nya webben:
Koncept

Andersson & Co är en revisionsbyrå som vill bidra med idéer och dialog som skapar förbättring. Tre koncept togs fram som vi idag jobbar med på sajten. Räkna med oss, bolla med oss och väx med oss.

Responsiv webbdesign

Den nya webbplatsen anpassar sig så att användarupplevelsen blir bra oavsett om den besöks via mobil, surfplatta eller dator.

Ekonomisk lathund

Vi har samlat ihop och skapat en ekonomisk lathund så att både kunder och anställda på ett enkelt och överskådligt sätt kommer åt snabba ekonomiska fakta för 2013 som exempelvis basbelopp, räntor, utdelningar, förmåner, avgifter mm. Det ”puffas” också ut korta ekonomiska lathundstips på olika ställen på sajten.

E-tjänster

Inloggning till E-tjänster hos företagsplatsen, Speedledger och Fortnox har implementerats på webben så att kunderna enkelt kan logga in. Via dessa E-tjänster kan kunderna bättre hantera och överblicka företagets finanser.

Kolla in nya sidan för Andersson & Co – www.andco.se

Andersson & Co - startsidan