Webbutvecklare med erfarenhet sökes.

Som webbutvecklare på You Us and Them skapar du digitala lösningar för att nå våra kunders mål – oberoende om målet är ökad försäljning, ökad kännedom eller varumärkesbyggande i digitala medier. Du är en kreativ webbnörd som älskar kod och dess möjligheter.

Är du webbutvecklare och känner du igen dig i dessa punkter, så sök!

Du skapar digitala lösningar, som exempelvis webbplatser, webbshopar, kampanjer, FB-appar eller mobila lösningar.

Hos oss kommer du att arbeta tätt tillsammans med vårt övriga team. Du skapar digitala lösningar, som exempelvis webbplatser, webbshopar, kampanjer, FB-appar eller mobila lösningar. Arbetsuppgifterna kommer att innehålla både projekt från start till mål och förvaltning, förbättring och utveckling av redan befintliga lösningar. Dessutom finns möjligheten att utveckla egna produkt- eller tjänsteidéer.

De färdigheter vi söker hos dig är mycket goda kunskaper kring front-end-utveckling med hjälp av HTML5, CSS3, Javascript/JQuery och PHP. Plus i kanten är om du har bra erfarenhet från PHP-baserade CMS och erfarenhet av att jobba med olika API:er och PHP-baserade ramverk.

Intresserad?

Bifoga CV, en personlig presentation och vad du gör idag. I ditt CV bör det finnas exempel på vad du har gjort, vilken typ av projekt du arbetat med och vilken roll du haft, samt minst tre referenspersoner. Det går också bra att bifoga länk till portfolio, som komplement till CV:et.

Du skickar din ansökan till jobb@youusandthem.com med rubriken ”Webbutvecklare”.

Kika på hela platsannonsen på Arbetsförmedlingen.se