Ny kurs – Så startar du ett lyckat webbprojekt!

Kurs - Så startar du ett lyckat webbprojekt
Kurs – Så startar du ett lyckat webbprojekt

Nu erbjuder vi en kurs som vi har tagit fram för att så många som möjligt ska kunna öka sina kunskaper om hur man startar ett lyckat webbprojekt.

Det är Tobias Karlsson, strateg på You Us and Them och Lars Karlsson, mjukvaruingengör på Opnova som tillsammans har satt ihop en kurs som gör deltagarna bättre på att skapa just lyckade IT- och webbprojekt.

”Vår ambition är att ge deltagarna en kurs som vi själva hade önskat att vi fick gå innan vi själva startade våra första projekt.” – Tobias Karlsson

Första kurstillfället hölls i september och nu öppnas möjligheterna att anmäla sitt intresse för tillfällena 21/10 och 18/11. Kursen hålls i Karlshamn mellan klockan 9-13. Boka redan idag genom att maila till tobias@yuat.se!

Kursen funkar lika bra för nybörjare som för dig som arbetat med webb och IT under en längre tid. Språket som används är enkelt och det går utmärkt att förstå innehållet utan någon teknisk förkunskap.

Om kursledarna:

Lars Karlsson har mer än 25 års erfarenhet av olika IT-projekt och Tobias Karlsson har arbetat med webbprojekt sedan 2007. Med två olika bakgrunder ger de deltagarna en nyanserad bild och det bästa från två världar.

För mer information går det bra att maila till tobias@yuat.se

Vill du boka direkt gör du det här:

Vi använder oss av Simple Signup för bokningar. Vill du hellre ha en faktura så löser vi det.

Utbildning – 21 oktober 3950 kr + Moms
Utbildning – 18 november 3950 kr + Moms
Utbildning – 9 december 3950 kr + Moms