Andersson & Co

Strategi och webbplats till revisionsbyrån Andersson & Co, som består av 20 medarbetare fördelat på tre kontor i Karlshamn, Olofström och Kristianstad.

Förstudie

Det inledande arbetet med Andersson & Co börjades med en förstudie. Workshops och intervjuer genomfördes med ledning, personal och kunder. Vi gjorde även research om målgruppen, marknaden och konkurrenter för att skapa en tydlig bild av vilka Andersson & Co är, vad de vill uppnå och vilken positionering vi ska jobba mot. Positionerings- och kommunikationsstrategin la grunden för utformningen av webben samt för det fortsatta kommunikationsarbetet och marknadsföringen.


Grafisk identitet och koncept

Andersson & Co är en revisionsbyrå som vill bidra med idéer och dialog som skapar förbättring. Tre koncept togs fram som vi nu jobbar med. Räkna med oss, bolla med oss och väx med oss. En ny grafisk identitet togs också fram. I denna process samarbetade vi med reklambyrån Happiend.

Webbplats

Några goa puckar på den nya webben: Den nya webbplatsen är byggd med responsiv webbdesign så att sidan anpassar sig så att användarupplevelsen blir bra oavsett om den besöks via mobil, surfplatta eller dator. Vi samlade ihop och skapade en ekonomisk lathund så att både kunder och anställda på ett enkelt och överskådligt sätt kommer åt snabba ekonomiska fakta för 2013 som exempelvis basbelopp, räntor, utdelningar, förmåner, avgifter mm. Det ”puffas” också ut korta ekonomiska lathundstips på olika ställen på sajten. Vi byggde  in inloggning till E-tjänster hos företagsplatsen, Speedledger och Fortnox så att kunderna enkelt kan logga in. Via dessa E-tjänster kan kunderna bättre hantera och överblicka företagets finanser.

Kolla in nya sidan för Andersson & Co – andco.se →