Ny projektledare på You Us and Them

Vi säger hej till Mattias Johansson som är ny projektledare hos oss och ställer fem frågor.

Välkommen, kul att ha dig här! Hur känns det?
Desamma! Det känns grymt kul och inspirerande att vara här. Det är också en härlig känsla att tycka att det är kul att gå till jobbet varje dag. Det är inte helt fel.

Vad kommer du bidra med hos oss?
Jag kommer bidra med ett stort engagemang, glöd och glädje vilket kommer resultera i bra idéer och lösningar. Det kommer bli en tydligare projektledning, både mot kund och internt. Jag kommer att jobba mer med förstudier och koncept innan vi går in i produktion än vad som gjorts tidigare vilket innebär att vi kan leverera bra lösningar för våra kunder. Jag kommer också att följa upp kunderna och hjälpa de förvalta det de köpt med hjälp av analys och statistik.

Hur ser du på You Us and Them´s framtid?
[do action=”quote”]Det kommer inom en månad upp en ny webbsida som ett resultat av vår interna förstudie.[/do]Spännande som tusan! Sedan jag började har vi haft många samtal kring You Us and Them´s varumärke, vilka vi är och vad och hur vi levererar olika lösningar. Det kommer inom en månad upp en ny webbsida som ett resultat av vår interna förstudie. Vi har också etablerat ett samarbete med en större reklambyrå som innebär att vi kan ta hand om större kunder tillsammans och leverera en helhet till kunden.

Vem är du?
Jag är snart 33 år och bor idag i Ronneby med min sambo Malin som jobbar som danspedagog. Tillsammans har vi en dotter på två år och en liten Jack Russel. Jag är intresserad av olika förändringsprocesser. Både när det gäller den nya digitala världen vi lever i men också generellt för människors beteenden och olika kulturer i världen. Jag älskar all idrott och har faktiskt både ett guld och ett silver i SM i bordtennis för Blekingelaget som junior. Numera spelar jag bara lite för nöjes skull. Jag gillar att laga mat och gärna med lite gott rött eller en ale till det. Jag försöker också regelbundet meditera och göra yoga för att rensa och ladda om.

Vad har du gjort tidigare?
Jag är ursprungligen från Ronneby men flyttade därifrån när jag var 20 år. Under tio år jobbade och bodde jag i Göteborg, Stockholm, Malmö och Köpenhamn. Jag jobbade med allt från bartender på olika nattklubbar till Grand Hotel i Stockholm och huvudkontoret på Dell i Köpenhamn. Därigenom samlade jag på mig massa erfarenheter och kunskaper om olika arbetsplatser, kunder och kulturer. Jag flyttade sedan hem till Ronneby igen med min sambo och gick projektledarutbildningen digital business management på Hyper Island. Efter det har jag jobbat med PR och marknadsföring och senast jobbade jag som kommunikatör i EU-projektet Blekinge UPP.