Vi har kommit med på Sites we like av Design made in Germany.

Whiiiii va stolta vi är just nu! Vi har med theplaytones.se kommit med på Sites we like av Design made in Germany som lägger ut inspirerande exempel på bäst webbdesign just nu. Det inspirerande exempel som ligger bredvid oss är ingen mindre är modemagasinet Vogue!

Vad vi gjorde
You Us and Them hjälpte The Playtones att skapa en ny logotyp som överensstämde mer med den typ av musik de spelar samt de kulturyttringar de hämtar sin inspiration från. Vi skapade även en helt ny webbplats med fokus på upplevelse, behaglig grafik och bra bilder. Med den senaste tekniken kunde vi presentera all viktigt information på en sida så besökaren slipper navigera långt bort från startsidan för att finna rätt information. Givetvis är sidan responsiv, vilket gör att den fungerar lika bra på en stor skärm, som på en mobil enhet. Det lilla extra erbjuds genom att startsidan har en oändlig scroll som gör att det alltid är nära till rätt information.

Resultat
Sedan webbplatsen lanserades har trafiken till sidan ökat med 80 procent samt att andelen nya besökare gått upp med ungefär 20 procent. The Playtones arbetar även mer aktivt med sin egen Facebook-sida där vi också ser en ökning i både antalet gilla-markeringar, samt interaktioner per inlägg.

Läs och se mer om The Playtones case: You Us and Them – kunder-case/the-playtones