Ny webbplats till Mando Diao och Salazar Brothers nya musikprojekt Caligola.

Vi har på uppdrag av byrån Trendmaze varit delaktig i skapandet av en ny webbplats till Mando Diao och Salazar Brothers nya musikprojekt Caligola.

Det fina på Caligolas webbplats är att vi har byggt in ett Instagramflöde där deras fans har möjlighet att själva bidra med bilder. Caligola kan också välja att highlighta specifika bilder från sina fans.

Caligola är ett världsomspännande nätverk av konstnärer som grundades i Italien på 1970-talet av Violetta Calesi. Hennes avsikt var att utveckla ett globalt kollektiv av artister som spänner sig inom olika konstnärliga genrer och i samverkan skapa nya konstformer. Under 2008 gick de två frontmännen Björn Dixgård och Gustaf Norén, i det svenska rockbandet Mando Diao med i det internationella nätverket av konstnärer. Den svenska hip-hop duon Masse och Salla Salazar (The Salazar Brothers TSB), som också var medlemmar i kollektivet, producerade Mando Diao´s femte album ”Give Me Fire” (2009) och tillsammans med Mando Diao, lanserade de Caligola som musikprojekt.

Caligola – Forgive Forget (Official Music Video)

Caligola – Sting of Battle (Official Music Video)