Ny webbutvecklare på You Us and Them

Vi säger hej till Emil Aspman som är ny webbutvecklare hos oss och ställer fem frågor.

Emil Aspman

Välkommen, kul att ha dig här! Hur känns det?

Att börja på You Us and Them känns väldigt roligt. Det känns som att jag har hamnat rätt direkt. YUaT är en härlig grupp.

Vad kommer du bidra med hos oss?

Jag kommer bidra med mina programmeringskunskaper inom webbutveckling. Mitt fokus kommer ligga på arbete mot back-end med PHP och MySQL. I tidigare projekt har jag ibland haft ansvar för front-end och hoppas även kunna hjälpa till där. Under det senaste året har jag funnit ett stort intresse för webb-API:er vilket jag kommer kunna ha nytta av i projekt här.

Hur ser du på You Us and Them´s framtid?

Emil hann knappt sätta sig ner förrän han började programmera för två av våra nya kunder. En sprillans ny festival och ett välkänt museum. Jag är helt säker på att You Us and Them har en ljus framtid. Under den tiden jag har varit här har det varit full fart och mängder med idéer och projekt.

Vem är du?

Jag är 23 år och bor i Karlshamn med ett sort intresse för webbutveckling. När jag inte jobbar kollar jag gärna på film, lyssnar på musik eller umgås med vänner.

Vad har du gjort tidigare?

Jag har nyligen avslutat mina studier inom webbutveckling på Blekinge Tekniska Högskola. Under studierna har jag jobbat med programmering i framförallt PHP och databashantering i MySQL.