Vi har skapat en enkel tävlingsmaskin för ditt företag – allt sker på Facebook.

Trött på att inte ha en överblick på era Facebooktävlingar? Tycker du att det är intressant att följa Facebooks regler? Vill du kunna skapa och hantera tävlingar direkt på Facebook utan krångel? Då kanske vår Facebookapp är något för dig.

Vår lösning är byggd som en Facebookapplikation som enkelt går att integrera med ditt företags Facebook-sida. De som är administratörer för sidan får automatiskt rättigheter att administrera tävlingsmaskinen. Det fina med tävlingsmaskinen är att den går att återanvända till olika tävlingar, samt att den är anpassad så att det är möjligt att tävla från både datorer, surfplattor och mobiler.

Möjligheter
Statistik
Anpassningsbar

Tävlingsskapandet är uppbyggt i ett antal enkla steg där du först väljer vilken typ av tävling du vill skapa. Därefter fyller du i generell information om tävlingen, laddar upp en tävlingsbild eller bestämmer en egen sidfliksbild. Beroende på vilken tävlingstyp du valt, så får du fylla i olika detaljer kring frågor, motivering eller bilduppladdning. Innan du sparar tävlingen fyller du i information för hur du vill att “dela”- och ”bjud in vänner”-rutan ska se ut. När tävlingen väl är skapad har du ett antal olika vyer för att publicera/avpublicera en tävling, se resultat, se användare som tävlat samt statistik för dina olika tävlingar.

 

Mallar för hur er tävling presenteras – lätt som en plätt.

Olika typer av tävlingar ställer olika krav på hur de bäst presenteras för att maximera effekten och antalet tävlande. Därför finns det möjlighet att anpassa och skräddarsy ett antal olika mallar som presenterar ditt företags tävlingar på bästa sätt. För att behålla användarvänligheten och snabbheten i kring att skapa och administrera nya tävlingar, så är mallarna något som vi gemensamt utvecklar från start. Givetvis går det att utveckla och lägga till nya mallar även efter att ni börjat använda tävlingsmaskinen.

Stärk relationen med dina fans – tävlingsapp med oanade möjligheter.

Facebook har blivit en naturlig digital platform för företag att finnas och verka på. Det är där kunderna finns och med rätt strategi finns det stora möjligheter att stärka både varumärke och indirekt öka försäljningen av sina produkter och tjänster. En aktivitet som många företag ägnar sig åt är att ordna olika typer av tävlingar för att skapa och stärka relationerna med sina kunder. Tävlingarna kan se ut på olika sätt, alltfrån att kunden ska gilla ett specifikt inlägg till att innehåll ska delas eller kommenteras. Tyvärr bryter många av dessa tävlingar mot Facebooks tävlingsregler samt att resultaten sällan är speciellt mätbara. Därför har You Us and Them utvecklat en tävlingsmaskin för Facebook, där du som företag enkelt kan skapa, administrera och följa upp olika typer av tävlingar från en och samma plats på Facebook.

Vi tror på nyttan med sociala medier – framtiden är redan här.

You Us and Them är en digital kommunikationsbyrå från Karlshamn i Blekinge. Vi hjälper företag och organisationer att utveckla sina affärer. Främst via digitala och sociala medier. Vi arbetar med allt från förstudier, koncept och strategier till webbplatser, grafiska profiler och kampanjer. Vi har hjärtat i det digitala men har genom våra samarbetspartners möjlighet att leverera allt våra kunder behöver för att marknadsföra sig och nå sina uppsatta mål.

Möjligheterna med Facebook
Nyttan med tävlingar på Facebook
Företag som använder vår tävlingsmaskin
Mitt företag behöver det här! – hur går vi vidare?

Kontakta Tobias eller Mattias så pratar vi mer om tävlingsmaskinen.
Har ni andra frågor eller funderingar går det också bra att höra av er.

Tävlingsmaskinen för ditt företag – allt sker på Facebook from You Us and Them