Tävlingsmaskinen skapar enkelt tävlingar på Facebook

Tävlingsmaskinen skapar enkelt tävlingar på FacebookTävlingsmaskinen gör det enkelt för ditt företag att skapa och hantera tävlingar på Facebook. Med Tävlingsmaskinen kan du göra fråge-, motivering- och bildtävlingar direkt på er Facebooksida. Allt du som användare behöver göra är att ta fram idéer till tävlingarna och fylla i de tomma fälten för att sedan publicera tävlingen.

– Våra kunder efterfrågade ett enkelt sätt att skapa tävlingar som engagerar. Istället för att göra en lösning för varje kund har vi nu tagit fram en enkel applikation som går att anpassa för varje företag och som drar nytta av de möjligheter som finns på Facebook idag, säger Tobias Karlsson, VD på You Us and Them, som har tagit fram Tävlingsmaskinen.

Målet med Tävlingsmaskinen är att spara tid för dig som ska publicera innehåll på Facebook. Tid som istället kan läggas på att skapa engagerande tävlingar av hög kvalité och andra relationsbyggande aktiviteter.

– Kvalité är idag viktigare än någonsin för att nå genom bruset i sociala- och digitala medier. Allt ditt företag kommunicerar måste utgå från vilka ni är och vara riktat mot er målgrupp för att nå fram, säger Claes Lovén, strateg på You Us and Them.

Tävlingsmaskinen är skapad för att enkelt:

www.tavlingsmaskinen.se läser du mer och anmäler ert intresse.