Praktikcopy på plats.

praktikantenfyrkantmindreHejsan!

Jag heter Nils och praktiserar som copywriter hos You Us and Them. Ni hittar mig på Pirgatan 2, vridandes och vändandes på formuleringar, ungefär fram till dess att tomten knackar på dörren. Jag kommer från Skellefteå och har studerat strategisk kommunikation vid Umeå universitet. Jag är en stolt västerbottning som hyser starka känslor inför såväl Trästockfestivalen som västerbottensosten.

Kärleken förde mig dock söderut och nu prövar jag lyckan i Blekinge. Jag har alltid gillat att tycka, formulera och argumentera. På senare år har det konkretiserats till ett genuint intresse för kommunikation i alla dess former. Särskilt intresserad är jag av den digitala utvecklingen och de sociala medierna. Jag älskar att lära mig nya saker, men också att utveckla det jag är bra på. Jag ser därför mycket fram emot min fortsatta praktik hos You Us and Them.

Vi ses!